TOIMITUSEHDOT

Makulihan tilapuoti-verkkokaupan toimitusehdot

1. Yleisesti

Nämä ehdot ovat Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy:n Tilapuoti-verkkokaupan (jäljempänä ”Verkkokauppa” tai ”Makuliha”) sopimusehdot, joita sovelletaan Verkkokaupasta ostettavien tuotteiden ja lahjakorttien kauppaan Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy:n ja asiakkaan (jäljempänä ”Asiakas”) välillä. Näitä ehtoja sovelletaan Verkkokaupan kuluttaja- ja yritysasiakkaisiin.

Asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä tekemällä tilauksen Verkkokaupasta.

2. Verkkokaupassa asiointi

Asiakas voi tilata tuotteita Verkkokaupan ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu antamaan itseään koskevat tiedot oikeina, ja Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias ja hänellä on oltava toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Asiakas voi olla myös yritys, mutta tällöin kuluttajansuojalainsäädäntöä ei sovelleta Asiakkaaseen.

3. Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön sallimalla ja velvoittamalla tavalla. Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy toimii henkilörekisterien rekisterinpitäjänä. Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy:n Tietosuojakäytäntöön voi tutustua täältä.

4. Tuotteiden tilaaminen ja tilauksen sitovuus

Tuotteita tilataan Verkkokaupan ohjaamalla tavalla.

Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun Asiakas on lähettänyt tilauksensa. Asiakas saa tilauksesta tilausvahvistuksen vain sähköpostitse antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

5. Peruuttamisoikeus

Kuluttajansuojalain 6 luvun mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole elintarvikkeiden ja muiden päivittäistavaroiden yksittäisissä toimituksissa. Peruutusoikeutta ei ole myöskään Verkkokaupan yritysasiakkaiden tilauksiin.

6. Toimitustavat

Tilatut tuotteet noudetaan Kärsäkuja 6, 31300 Tammela.
Puhelin: (03) 424 9254

7. Vastuun siirtyminen

Makulihan vastuu tilauksesta ja tuotteiden toimituksesta kestää toimituksen luovutushetkelle saakka. Tuotteiden toimittaja pyytää Asiakkaalta tai hänen valtuuttamaltaan kuittauksen varmistaakseen turvallisen toimituksen Asiakas on vastuussa tuotteen oikeinlaisesta säilytyksestä luovutushetken jälkeen.

8. Hinnat

Tuotteet veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnan perusteella. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron.

9. Tuotteiden saatavuus

Osa Verkkokaupan tuotteista on ns. sesonkituotteita tai muutoin sellaisia tuotteita, joita valmistetaan vain rajallinen määrä. Tuotteet saattavat olla tilapäisesti loppu esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi.

10. Tilausvahvistus ja kuitti

Asiakkaalle lähetetään onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostitse tilausvahvistus, joka sisältää tilauksen keskeiset tiedot. Asiakkaan tulee tarkistaa, että tilausvahvistukseen merkityt tiedot tilauksen sisällöstä ovat oikeat.

11. Maksaminen

Maksu tapahtuu noudon yhteydessä joko kortilla tai käteisellä.
Tilauksen yhteydessä saamasi hinnat ovat arvioita, ja tilauksen lopullinen yhteishinta tarkentuu noudon yhteydessä.

12. Tuotteiden tarkistaminen ja reklamaatio

Asiakkaan tulee toimituksen vastaanotettuaan viivytyksettä tarkastaa, että toimitetut tuotteet ovat tilauksen mukaiset ja virheettömät. Puuttuvat tai vialliset tuotteet korvataan toimittamalla vastaava tuote tilalle. Mikäli Asiakas havaitsee virheen, Asiakkaan tulee viivytyksettä tilauksen vastaanottamishetken jälkeen ilmoittaa puutteesta tai virheestä asiakaspalveluun puh. 03-4249254 tilapuoti@makuliha.fi. Reklamaatioon tarvitaan ostoskuitti.

Verkkokaupasta myydyt tuotteet ovat tuoreita elintarvikkeita ja virheettömillä tuotteilla ei ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §).

13. Vastuunrajoitus

Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat Asiakkaalle Verkkokaupan käytöstä tai siitä, että Verkkokauppa ei ole käytettävissä.

Näillä ehdoilla ei rajoiteta Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy:n kuluttajansuojalain mukaista vastuuta.

14. Ylivoimainen este

Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy ei ole vastuussa sellaisesta tuotteen virheellisyydestä, toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksesta, joka johtuu Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy:n tai sen alihankkijoiden tai toimittajien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure).

15. Verkkopalvelun tai näiden ehtojen muuttaminen

Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy voi muuttaa Verkkopalvelua ja näitä ehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset tehdessään uuden tilauksen. Kulloinkin voimassaolevat ehdot ovat nähtävissä Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy:n kotisivuilla.

16. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näitä ehtoja koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy:n ja Asiakkaan väliset riita-asiat ratkaistaan ensisijaisesti sopimusneuvotteluilla. Jos Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy:n ja kuluttaja-asiakkaan välinen erimielisyys ei ratkea neuvottelemalla, erimielisyys on mahdollista ratkaista myös kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi), jonne kuluttaja-asiakas voi viedä asian oltuaan ensin yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti suomalaisessa tuomioistuimessa.

17. Asiakaspalvelu

ma – pe klo 10-13
puh. 03-4249250
tilapuoti@makuliha.fi

18. Ylläpitäjä

Maatilan Lihakauppa Makuliha Oy
Kärsäkuja 6, 31300 Tammela
Y-tunnus: 0849605-5

Doweb Oy