Uutta

Kesän 2024 uutuusmakkarat ovat nyt kaupoissa

Makuliha valloittaa kesäkeittiöt ja pihagrillit neljän makkaran taktiikalla
KOLMESTA UUTUUSMAKKARASTA KAKSI ON KASVISPOHJAISIA

Makuliha tuo kesän grillaajien iloksi kauppojen hyllyihin kolme uutuusmakkaraa, jotka ovat chilinen ja lihaisa Boomeri sekä Makukeittiön suositun Kasvismakkaran kaverit Hot Paprika ja Zuusto.

Kasvismakkaroiden, -nakkien ja -leikkeleiden suosio on yllättänyt Makulihan tuotekehityksen positiivisesti. Tänä keväänä Makukeittiön Kasvislauantai sijoittui VegeAwards-kilpailussa toiseksi kategoriassa Paras Leikkele.

– Maistuville ja hyvän koostumuksen omaaville kasvistuotteille on selvästi kysyntää. Kasvistuotteiden menekin ja hyvän palautteen ansiosta tuomme kesämarkkinoille peräti kaksi uutta kasvismakkaraa, kertoo Makulihan toimitusjohtaja Riikka Ali-Lekkala-Toivo.

Makulihan kesän uutuusmakkarat

TYYLIKKÄÄN CHILINEN BOOMERI JATKAA MAKULIHAN LIHAISTEN MAKKAROIDEN MENESTYSTÄ

Mausteisteisten ja lihaisten makkaroiden ystäviä hemmotellaan tänä vuonna uutuusmakkara Boomerilla, jossa on coolisti chiliä. Boomeri on lihaisa ja mehukas makkara, joka on terästetty sopivalla määrällä chiliä.

Makulihan valikoimassa pysyy myös vanha kestosuosikki Salarakas, joka sisältää aurinkokuivattua tomaattia, mehevää mozzarellajuustoa sekä basilikaa.

Makukeittiön kasvismakkaraa saa nyt originaaliversion ohella kahdessa eri uutuusmaussa. Hot Paprika mausteisempia kasvismakkara, jossa maistuvat tuhti paprika ja lämmin chili. Makukeittiössä itse kehitetty ja valmistettu vegejuusto Zuusto mehevöittää toista kesän uutuuskasvismakkaraa.

Uutuusmakkarat löytyvät K- ja S-ryhmän kauppojen hyllyistä viimeistään 25. huhtikuuta lähtien.

Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista sekä laadukkaista kasvistuotteistaan. Kaikki Makulihan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Tammelan Kärsäkujalla sijaitsevalla maatilalla.

Doweb Oy