Suomalaisuus

Makulihan juuret ovat syvällä suomalaisessa maaseudussa ja siksi meille on erityisen tärkeää, että tuotteissamme käytetään vain laadukasta, suomalaista lihaa. Suomalainen liha maistuu maukkaalta ja on taatusti puhdasta sekä terveellistä. Suomalaisen lihan valitseminen on myös yhteiskunnallinen teko: ruoka tulee läheltä ja samalla työllistämme suomalaisia tuottajia.

 

Ideoimme ja kehitämme jatkuvasti uusia, jäljittelemättömiä makuelämyksiä asiakkaidemme iloksi. Höystämme tuotteitamme välillä yllättävilläkin raaka-aineilla, mutta yhdestä emme tingi: käytämme tuotteissamme vain suomalaista lihaa. Tunnustuksena tästä pakkauksistamme löytyy myös Joutsenlippunakin tunnettu Hyvää Suomesta-merkki.

 

Hyvää Suomesta -merkillä varustetut elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista. Kaikki yhden ainesosan tuotteet, kuten maito, rypsiöljy tai vehnäjauho, ovat 100 % suomalaisesta raaka-aineesta. Kaikki tuotteissa oleva liha, muna ja maito ovat myös aina 100 % suomalaisia.

 

Useampaa raaka-ainetta sisältävän tuotteen suomalaisuusasteen on oltava vähintään 75 %. Tämä sallii myös sellaisten makuun, ruoan koostumukseen ja säilytettävyyteen vaikuttavien ainesosien käytön, joita ei kasva Suomessa. Makulihan tuotteissa näitä ovat esimerkiksi suurin osa mausteista ja suola.

Doweb Oy