Makumestarit

Suussa sulavia makkaroita, lihaisia leikkeleitä ja herkullisia kokolihatuotteita! Nämä ja monet muut irtomyytävät tuotteemme löydät Makulihan palvelutiskeistä ja konsulenttipisteistä. Makumestarit ovat aina valmiina palvelemaan sinua – iloisesti ja asiantuntevasti.

 

Ystävällisyydestään tunnetut Makumestarimme työskentelevät omissa palvelu- tai konsulenttipisteissämme. He tuntevat tuotteemme läpikotaisin ja osaavat suositella parasta vaihtoehtoa juuri sinulle. Ei siis haittaa, jos sormi menee suuhun laajan ja herkullisen tuotevalikoimamme edessä, me autamme!

 

Makumestarimme ovat reipasta ja mutkatonta porukkaa, joten tule rohkeasti maistelemaan tai kyselemään herkullisia vinkkejä!

Myyntipaikat

Makulihan korkealaatuiset makkarat ja leikkeleet löydät palvelutiskeistä ja konsulenttipisteistämme sekä kuluttajapakattuina hyvin varustettujen K- ja S-ryhmän sekä Halpa-Hallin leikkele- ja makkarahyllyistä.

Lisätietoa tuotteidemme saatavuudesta lähialueellasi saat puhelimitse (03) 424 9250 tai sähköpostitse osoitteesta makuliha@makuliha.fi.

Doweb Oy