Makulihan tilapuoti cafe & wine
Osoite:
Kärsäkuja 6, 31300 Tammela
Puhelin: (03) 424 9254

Avoinna: ma suljettu, ti-to klo 9-17,
pe klo 9-18 ja la klo 9-15.
Kesälauantaisin (1.6. – 31.8.) klo 9-16

Kahvilan lounas tarjoillaan
tiistaista lauantaihin klo 11-14.30

Lounaslistan löydät: Makuliha tilapuodin Facebook ja Instagram -sivuilta

Tervetuloa Tilapuotiin ja Kahvilaan – ostoksille tai herkuttelemaan paikan päälle

Tilapuoti ja kahvila palvelee nautiskelijoita, kotikokkeja, herkullista ruokaa ja palvelua arvostavia ihmisiä – matkalla olevia ja ohi ajavia, mökkiläisiä ja tietenkin seutukunnan asukkaita. Meille kannattaa poiketa kauempaakin! Olemme avanneet uuden isomman Tilapuodin ja samaan yhteyteen kahvilan.

 

Tilapuodissa vanhan lihakaupan palvelua

 

Tilapuodin tiskeistä löydät sesonki- ja grilliherkkuja, savusaunan palveja, persoonallisia leikkeleitä ja makkaroita sekä kaalikääryleitä ja karjalanpiirakoita. Uutuutena valikoidut herkut Italiasta:  salamit ja ilmakuivatut kinkut.

 

Tilapuodissamme saat vanhanajan lihakaupoista tuttua palvelua. Osaavat ja ystävälliset lihamestarimme tarjoavat mielellään maistiaisia, suosittelevat sopivia tuotteita ja vaihtavat päivän kuulumiset. Jos aika antaa periksi, istahda hetkeksi ja nauti tilapuodin ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Kahville, leivokselle tai lasilliselle

 

Kahvilamme palvelee Tilapuodin yhteydessä. Istu rauhassa alas juomaan kuppi kahvia tai lasi viiniä ja maista herkullisia leivonnaisia. Tarjolla on muun muassa omista tuotteistamme valmistettuja maukkaita ruoka-annoksia, pikkusuolaisia, tuoretta pullaa ja muita makeita herkkuja.

Kahvilan suurista ikkunoista aukenee kaunis maalaismaisema – pellot jatkuvat silmänkantamattomiin. 

Doweb Oy