Kesällä grillataan yhdessä!

Oletko jo tutustunut kesän 2023 uutuusmakkaraamme Donnaan? Se on italialaisilla mauilla täytetty pestomakkara, joka sulaa suoraan makuhermoihin ja saa polvet tutisemaan. 

Kesän 2023 valikoimissa on myös ikisuosikki Salarakas ja monen grillaajan hittimakkara BesserWisser. Samaan grilliin mahtuvat myös suuren suosion saaneet Makulihan Kasvismakkarat. 

Kesä on parasta aikaa kutsua jengi koolle grillaamaan. Makulihan valikoimista löydät jokaiseen makuun oikean makkaran. Hyvää grillikesää!

 

Donna on viehättävä italialaistyylinen pestomakkara

Donna on Makulihan kesän 2023 uutuusmakkara. Se on saanut inspiraation italialaisista mauista, yrttisestä pestosta, mutta myös suomalaisesta nokkosesta. Donnan maku on täyteläinen, mutta samalla viehättävän hento.

Donna sopii sellaisenaan nautittavaksi, grillattuna tai paistettuna. Donnasta syntyy muhkea hotdog tai italiaistyylinen makkara-makaroni-pata. Anna Donnan vietellä sinutkin hurmaavalle makumatkalle!

Makulihan kestosuosikki Salarakas – tomaattia ja mozzarellaa

Salarakas on vuodesta toiseen grillaajien suosikki. Jotkut napsivat salarakkaan kylmänä matkalla kaupasta kotiin.  Salarakas sisältää aurinkokuivattua tomaattia, mozzarellajuustoa ja raikkaita yrttejä. Se on todellinen A-luokan grilliherkku.

Besserwisser – parempi saksalaistyyppinen grilliwursti

Lihaisa ja mausteinen baijerilaistyylinen grilliwursti saa makunsa muun muassa kuminasta, korianterista sekä valko- ja mustapippurista. Besserwisser nautitaan luonnollisesti hapankaalin, perunasalaatin ja oluen kanssa.

Asiakkaiden suosittelema Kasvismakkara 

Makukeittiön kasvismakkara on herneproteiinipohjainen, soijaton, kuoreton ja maukas. Kasvismakkarassa maistuu herkkusieni, tomaatti ja yrtit. 

 

 

 

Doweb Oy