Makulihan nakkiperhe kasvoi toisella napostelunakilla

KANANAKUNAKKI JATKAA KUORETTOMUUDEN MUTKATTOMALLA TIELLÄ

Makuliha tuo tällä viikolla kauppoihin uuden kuorettoman nakin. Kananakunakki jatkaa tämän vuoden tammikuussa markkinoille tulleen Nakunakin voittokulkua. Aivan kuten Nakunakkikin, Kananakunakki on lihaisa (broilerin lihaa 72 prosenttia) pikkunakki, joka on pakattu helposti käytettävään muotoon.

– Nakunakki on saanut valtavan hyvän vastaanoton. Lihaisalle kuorettomalle nakille, sellaiselle, jota on helppo käyttää ja napostella, on selvästi kysyntää, kertoo Makulihan toimitusjohtaja Riikka Ali-Lekkala-Toivo.

Siipikarjan lihasta valmistettujen tuotteiden kysyntä on jatkuvasti kasvussa. Se on usealle kuluttajalle vastuullisempi valinta ja toisaalta myös kevyempi valinta.

– Kananakunakki on myös joutsenlipputuote niin kuin kaikki Makulihan tuotteet. Se tarkoittaa, että kaikki raaka-aine on 100 prosenttisesti suomalaista.

– Kananakunakki on myös pakattu 200 gramman pakettiin, mikä kannustaa kohtuulliseen kuluttamiseen, Ali-Lekkala-Toivo toteaa.

Kananakunakki on ratkaisu nopeaan ruuanlaittoon ja terveellisempään välipalaan. Napakan ja lihaisan koostumuksensa ansiosta se maistuu lapsille ja aikuisille, koko perheelle.

– Olemme panostaneet makuun ja koostumukseen. Kananakunakki näyttää, tuntuu ja maistuu hyvältä, kertoo Makulihan tuotekehityksestä vastaava makkaramestari Jussi Ali-Lekkala.

Kananakunakit saapuvat kauppojen hyllyihin viikkojen 35–36 aikana.  Nakunakkeja on saatavilla (suurimmassa) osassa K- ja S-ryhmän kauppoja kautta maan sekä Makulihan omissa myyntipisteissä.

 

Doweb Oy