Yritys

Yritys

Meidät tunnetaan lihaisista leikkeleistä, käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista ja yllättävistä makuyhdistelmistä, jollaisia muilla ei ole. Makuliha on suomalainen perheyritys, jonka toiminnasta vastaavat toisen polven yrittäjät, sisarukset Riikka Ali-Lekkala-Toivo ja Jussi Ali-Lekkala. Riikka toimii yrityksen toimitusjohtajana ja Jussi makkaramestarina. Makulihalla on yhteensä 40 työntekijää, joista 15 omaa tuote-esittelijää eli Makumestaria.

Yrityksemme juuret ovat syvällä suomalaisessa maaseudussa. Siksi meille on erityisen tärkeää, että tuotteissamme käytetään vain laadukasta, suomalaista lihaa. Makulihan tarina sai alkunsa vuonna 1991, kun Meeri ja Pekka Ali-Lekkala ensimmäisinä Suomessa perustivat sikatilansa yhteyteen Tammelan Kärsäkujalle oman tilateurastamon ja lihakaupan. Vuosien varrella alkutuotannosta siirryttiin kokonaan laadukkaiden lihatuotteiden valmistamiseen. Olemme alusta asti tarjonneet asiakkaillemme ainutlaatuisia makuelämyksiä.

Maankuulut makumme ovat pitkän tuotekehityksen tulos. Makkaramestarimme Jussi etsii jatkuvasti uusia raaka-aineita uusien makujen pohjaksi ja kehittää koekeittiössään parhaat reseptit herkkusuiden iloksi. Eikä yksikään tuote lähde kauppoihin, ennen kuin oma makuraatimme on siihen täysin tyytyväinen. Maukasta elämää ei ole meille pelkkä tunnuslause – Se on kaiken tekemisemme perusta.

Doweb Oy