Metwurstit ja lihahyytelöt

Makulihan metwursteissa ja salameissa on tuhdisti makua ja runsaasti lihaa. Näillä eväillä karkotat pikkusuolaisen nälän nopeasti. Meiltä saat myös perinteisiä lihahyytelöitä, jotka sopivat vaikka leivän päälle, keittoon tai perunamuhennoksen joukkoon.

MAALAISHYYTELÖ

Lue lisää

Leivän päälle tai juhlapöytään, tämä herkullinen possunlihahyytelö vie kielen mennessään. Herkkuhyytelö on lähes rasvaton, joten sitä voi syödä huoletta enemmänkin.

LIHAPITOISUUS 52 %

LISÄTIEDOT
Laktoositon, Gluteeniton

AINESOSAT
Suomalainen porsaanliha, vesi, liivate, mausteet (maustepippuri, laakerinlehti, sipuli) hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 52 %. Maidoton ja gluteeniton.

RAVINTOSISÄLTÖ
(100 g:ssa) Energiasisältö 289 kJ (69 kcal), rasvaa 2,0 g, josta tyydyttynyttä 1,0 g, hiilihydraattia 0,1 g, josta sokereita 0,1 g, proteiinia 12,4 g, suola 1,7 g.

SAATAVUUS
Saatavana kuluttajapakkauksessa.

JUHLAMETWURSTI

Lue lisää

Makulihan 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kehitetty juhlava leikkelemeetvursti. Vahvasti savunmakuinen A-lk:n kestomakkara. Yhden tuotekilon valmistukseen on käytetty 1,3 kg lihaa.

LISÄTIEDOT
Laktoositon, Gluteeniton

AINESOSAT
Suomalainen porsaan-, hevosen- ja naudanliha, suola (n. 4 %), sokereita, mausteet (valkosipuli, chili, korianteri, valkopippuri, mustapippuri, sinapinsiemen, humala), hiivauute, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250). Yhden tuotekilon valmistukseen on käytetty 1,3 kg lihaa. Maidoton ja gluteeniton. Rasvapitoisuus keskim. 23 %.

RAVINTOSISÄLTÖ
(100 g:ssa) Energiasisältö 1279 kJ (306 kcal), proteiinia 24,8 g, hiilihydraattia 1,7 g, rasvaa 22,4 g.

SAATAVUUS
Sesonkituote.

KEVYT METWURSTI

Lue lisää

Juhlametwurstin kevyempi versio. Yhden tuotekilon valmistukseen on käytetty 1,3 kg lihaa.

LISÄTIEDOT
Laktoositon, Gluteeniton

AINESOSAT
Suomalainen porsaan- ja naudanliha, suola (n. 3,6 %), sokereita, mausteet (valkosipuli, chili, korianteri, valkopippuri, mustapippuri, sinapinsiemen, humala), hiivauute, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250). Yhden tuotekilon valmistukseen on käytetty 1,3 kg lihaa. Maidoton ja gluteeniton. Rasvapitoisuus keskim. 15 %.

RAVINTOSISÄLTÖ
(100 g:ssa) Energiasisältö 1000 kJ (239 kcal), proteiinia 27 g, hiilihydraattia 0,9 g, rasvaa 14,2 g.

SAATAVUUS
Saatavana palvelutiskeistä.

KONJAKKISALAMI

Lue lisää

Mausteinen, vahvasti kylmäsavustettu salamipuikko. Narskuvan lihaisaa naposteltavaa. A-lk:n kestomakkara. Yhden tuotekilon valmistukseen on käytetty 1,3 kg lihaa.

LISÄTIEDOT
Laktoositon, Gluteeniton

AINESOSAT
Suomalainen naudan- ja hevosenliha, silava, suola (4,0 %), luonnonmausteet (chili, korianteri, valkosipuli, kumina, muskotinkukka, mustapippuri, sinapinsiemen), konjakki, glukoosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250). Yhteen tuotekiloon on käytetty 1,3 kg lihaa. Rasvapitoisuus keskim. 30 %. Maidoton ja gluteeniton.

RAVINTOSISÄLTÖ

SAATAVUUS
Saatavana palvelutiskeistä.

Häränlihahyytelö

Lue lisää

Naudan paistista pitkään keitetty säilöntäaineeton perinneruoka. Rasvapitoisuus keskim. 4 %.

LISÄTIEDOT
Laktoositon, Gluteeniton

AINESOSAT
Suomalainen naudanpaisti, vesi, liivate, suola (1,7 %), mausteet (mustapippuri, laakerinlehti, sipuli), hapettumisenestoaine (E300). Rasvapitoisuus keskim. 2 %. Maidoton ja gluteeniton ja säilöntäaineeton.

RAVINTOSISÄLTÖ

SAATAVUUS
Sesonkituote. Saatavana palvelutiskeistä.

Doweb Oy